دستاوردهای درخشان معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه در سال جاری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر جلیلی همچنین اظهار داشت: کسب رتبه ششم در ارزشیابی سالیانه دانشگاه های علوم پزشکی کشور ،کسب رتبه دوم تولید فناوری در میان دانشگاه های علوم پزشکی کشور در ارزشیابی سالیانه دانشگاه ها، کسب رتبه سوم فناوری کشور در میان دانشگاههای علوم پزشکی کشور در سال های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ از دیگر دستاوردهای این معاونت می باشد.

وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در تاثیر استناد وزنی حوزه مقاله ( (FWCI) که با استنادات مقالات مرتبط است رتبه یک کشوری را به خود اختصاص داد.

به گفته وی از دیگر دستاوردهای این معاونت کسب رتبه نخست کشوری توسط آزمایشگاه جامع تحقیقات در بین دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور در ارزشیابی سالیانه دانشگاه های علوم پزشکی کشور در سال جاری می باشد.

دکتر جلیلی عنوان کرد: مرکز نوآوری سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بصورت مجازی توسط وزیر بهداشت افتتاح شد.

وی افزود: کسب رتبه یک توسط مراکز تحقیقات عوامل محیطی تاثیرگذار بر سلامت و اختلالات خواب در جشنواری رازی در سال ۱۴۰۲ ،ایندکس شدن مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در پایگاه استنادی Web Of Science ،کسب رتبه دوم توسط واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستانهای آیت اله طالقانی و امام علی (ع) در سال ۱۴۰۲،
 کسب رتبه سوم توسط واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستانهای امام خمینی (ره)، دکتر محمد کرمانشاهی و فارابی در سال  جاری از دیگر دستاوردهای این معاونت است.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه افزود: کسب رتبه چهارم توسط واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستانهای امام رضا (ع) در سال ۱۴۰۲،کسب رتبه دوم کشوری توسط آزمایشگاه جامع تحقیقات در بین دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور در ارزشیابی شبکه راهبردی ریاست جمهوری  در سال ۱۴۰۱،کسب عنوان کتابدار برگزیده کشوری توسط کتابدار دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در سال ۱۴۰۱ از دیگر موفقیت های کسب شده توسط این معاونت می باشد.

دکتر جلیلی همچنین عنوان نمود: امسال موفق به دریافت مجوز وزارتی و تاسیس واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان معتضدی بعنوان چهارمین واحد توسعه تحقیقات بالینی دانشگاه شدیم.

به گفته وی از دیگر اقدامات و دستاوردهای معاونت،می توان به تاسیس ۵ هسته تحقیقاتی در دانشکده ها و بیمارستان های دانشگاه در سال ۱۴۰۲ و کسب عنوان برگزیده مراکز رشد در حال توسعه در بیست و هفتمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی در سال ۱۴۰۱،کسب سه جایزه از مجموع ۶ جایزه از میان ۱۹۵ طرح فناورانه در اولین جشنواره ملی فناوری های توانبخشی اشاره کرد.

دکتر جلیلی همچنین بیان کرد:تعداد ۶۸ اختراع داخلی ،عضویت ۲۰ شرکت دانش بنیان و ۱۰۴ واحد فناور ، تولید ۱۵۰ محصول فناورانه و ۳۶ محصول دانش بنیان ،۶۲  محصول تجاری شده در سال جاری در این معاونت به ثبت رسیده است.