دکتر یداله بهرامی به عنوان « مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه » منصوب شد

طی حکمی از سوی دکتر سیروس جلیلی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دکتر یداله بهرامی به عنوان " مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه " منصوب شد.

دکتر یداله بهرامی متولد سال 1351 از کرمانشاه و فارغ التحصیل از دانشگاه فلیندرز استرالیا و مرتبه دانشیاری زیست فناوری پزشکی می باشد.

از سوابق اجرایی ایشان می توان به معاونت امور بین الملل دانشگاه، مسئول اعتباربخشی بین المللی دانشگاه، موسس و مدیر گروه بیوتکنولوژی پزشکی و ... اشاره کرد.

گفتنی است پیشتر مسئولیت فوق را دکتر عبدالحمید ذکایی عهده دار بوده است که دکتر سیروس جلیلی از وی تقدیر کرد.