انتصاب دکتر حسین امیری به عنوان " سرپرست بیمارستان امام علی (ع) و تقدیر از دکتر بهزاد حیدرپور

طی حکمی از سوی دکتر قباد محمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دکتر حسین امیری به عنوان " سرپرست مرکز آموزشی ،درمانی و تحقیقاتی امام علی (ع) منصوب شد.

دکتر امیری متولد ۱۳۴۸ در کرمانشاه و متخصص داخلی است که دوره پزشکی عمومی و نیز تخصص خود را در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گذرانیده است.

از سوابق اجرائی وی می توان به مدیر درمان و همچنین مدیر نظارت بر درمان دانشگاه ، رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور، مدیر بیمارستان امام خمینی(ره) ، بازرس سازمان بازرسی کل کشور و نیز اخیرا رئیس اداره بازرسی و پاسخگویی به شکایات دانشگاه اشاره کرد.

گفتنی است پیشتر مسئولیت فوق را دکتر بهزاد حیدرپور عهده دار بوده است که دکتر محمدی با اهدا لوحی به شرح ذیل از وی تقدیر کرد.

جناب آقای دکتر بهزاد حیدرپور

نعمت و عطیه ارزشمند الهی در مسیر خدمت به سلامت مردم را که به خادمان این حوزه عطا فرموده اند، پاس داشته و شکرگزار درگاه پروردگار هستیم.

بدینوسیله صمیمانه از همه تلاش های شما در مدت تصدی سمت سرپرستی مرکز آموزشی ، درمانی و تحقیقاتی امام علی(ع) با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر و تشکر می نمایم.

امید است این مجموعه همواره از تجربیات ارزشمند شما بهره مند گردیده و در تمام مراحل زندگی موفق و سربلند باشید.

دکتر قباد محمدی